Dance Innovation danst bij het magische Winter Wonderland in de Lier

Op vrijdag 9 december zal er een magisch, romantisch en sprookjesachtig kerstevenement plaatsvinden met meerdere winkeliers in de Lier. Vanaf 14:00 tot 21:00 is er een sfeervolle kerstmarkt in de Hoofdstraat, met een levende kerststal en volop gezelligheid.

Wij zullen ook bijdragen aan de winterse magie met ons talent en swingende dansjes. Dit zal plaatsvinden naast de levende kerststal tussen 15:00 en 17:00. De crew zal hier met plezier hun kunsten laten zien en er zal een workshop van 10 minuten worden gegeven waarin alle dansgrage kinderen aan mee mogen doen. Heerlijk dansend de kerstsferen in met zijn allen. Kom je onze kanjers toejuichen terwijl je geniet van wat winterpret? In de avond zal er een magische lichtjesparade plaatsvinden, met prachtig verlichte voertuigen en loopgroepen die door heel De LIer te bewonderen zullen zijn.

De optocht start rond 18:30 uur vanaf de Veilingweg en eindigt via de Hoofdstraat en de kerstmarkt op het Rankplein. Het Rankplein zal dan natuurlijk één en al gezelligheid zijn met muziek, een hapje en drankje in de winterse sferen.

Zet een kruis in je agenda op deze middag en avond en komt dat zien in de Hoofdstraat en langs de route!