Dansproject


Dansprojecten op locatie

Dance Innovation is in te zetten voor projecten op de buitenschoolse opvang, basisonderwijs, voortgezet onderwijs of op het kinderdagverblijf. 

Ieder project maken we op maat en is aan te passen naar jullie wensen. 

 

Hieronder een aantal mogelijkheden: 

❤ Alle groepen 
1x 45 minuten of 1x 60 minuten - In deze les kunnen we de klas kennis laten maken met dans op een laagdrempelige manier die voor ieder kind leuk op te pakken is. 
Wij geven een gezellige dansles waarin de kinderen op muziek van nu een happy feeling zullen krijgen! 


❤ Kids on the move - Groep 1 en 2 - Incl. Eindpresentatie 

4x 45 minuten - Kids On The Move is een stoere lessenreeks voor het jongere kind. We kunnen meer de verdieping in en dansen op muziek van nu, werken aan coordinatie, ritme en doen leuke dansjes. Ook word er veel gewerkt met verbeelding en eigen fantasie. Heel graag geeft de docent samen met de kinderen een spetterend optreden tijdens de laatste les. 

 

❤ Dance, Dance, Dance - Groep 3,4,5,6,7,8 - Incl. Eindpresentatie

4x 60 minuten - Dance Dance Dance is een stoere lessenreeks voor leerlingen op de basisschool. 4 weken lang gaan de leerlingen van deze cursus lekker dansen. Tijdens de les word er gewerkt aan coordinatie, motoriek, houding en uitstraling. Ook gaat de groep werken aan een choreografie die ze tijdens de laatste les gaan laten zien in een spetterend optreden. Hoe doe je dat eigenlijk? Performen voor een publiek? Dat ga je leren in deze cursus!

 

❤ Clipddance - Groep 3,4,5,6,7,8 - Incl. opnemen van een clip 
4x 60 minuten - Bij Clipdance gaan we ook met een stoere lessenreeks dans aan de slag met als vernieuwing dat we een choreografie gaan opnemen en voor jullie achteraf zullen monteren. 4 weken lang word er tijdens de les gewerkt aan coordinatie, motoriek, houding en uitstraling. De clip zal opgestuurd worden naar de school en naar de ouders, een leuk aandenken om later in het jaar met de klas nog een keer terug te kijken. Ook nemen we leuke versiering en wat kostuums mee voor de leerlingen zodat we er echt een totaal plaatje van kunnen maken. 

❤ Lip dub - Groep 5,6,7,8 - Incl. opnemen van een clip
4x 60 minuten - In deze lessen word er op de muziek van nu lekker opgewarmd en gooit de docent er coole moves er uit om de leerlingen uit te dagen. Om de Lipdub te maken zijn de kinderen naast coole moves ook bezig met de tekst van het liedje, ruimtelijk inzicht en creativiteit. Ook krijgen ze in groepjes, stukjes dans aangeleerd en leren ze zichzelf presenteren. Samenwerken is een belangrijk aspect bij de lip dub. Aan het einde van de reeks kan de geoefende lipdub opgenomen worden. Ze zullen hiervoor ook attributen en accecoires gebruiken van de dansschool. Wij monteren het filmpje en sturen het hierna naar de leerkracht van de groep. Zo heeft de groep ook een leuk aandenken aan de toffe workshops. De leerkracht kan het filmpje natuurlijk ook delen met de ouders, die zullen verrast zijn! 

 

❤ Begeleiding van dans en spel voor de eindmusical van groep 8.

Dance Innovation kan hierbij zorgen voor de danslessen, de muziek en de choreografie in de eindmusical.

 

❤ Peuterdans - Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal 
1x 45 minuten - De kinderen worden aan de hand van een boek, verschillende tastbare attributen en natuurlijk muziek meegenomen op een reis van ontdekken. Vol fantasie, ritme en een hoop plezier. 

4x 45 minuten - Bij een lessenreeks met meerdere lessen kunnen we met de peuters meer bereiken. Ze gaan de oefeningen, muziek en de attributen herkennen en er daardoor meer plezier in krijgen. Het kindje wat de eerste les bij de juf op schoot zat staat bij de 2e les meestal te swingen! Een genot om te zien. 

 

Workshop op locatie

Hebben jullie een zomer of lente feest of een andere speciale gelegenheid? Dance Innovation komt graag langs om het programma van deze dag nog een stukje gezelliger te maken door een een workshop te verzorgen. 

 

Hieronder een aantal mogelijkheden: 
❤ 4x 15 minuten - Doordraai carrousel van verschillende mini workshops. Zelfs in 15 minuten is het met kinderen mogelijk om een stukje choreografie aan te leren wat vaker herhaalt word in de muziek zodat we op een simpele manier een dansstuk van zeker wel 2.30min kunnen laten zien op bijvoorbeeld het schoolplein als een spetterende afsluiting van jullie feest! 

❤ 2x 30 minuten - Deze workshops bestaan uit een korte warming up en het aanleren van een stukje choreografie. Ook hierbij kunnen we een spetterende afsluiting doen voor publiek.


❤ 1x 45 minuten - Deze workshop bestaat uit een korte warming up, een spel oefening met de groep waarin ze ook hun eigen creativiteit kunnen laten zien, het aanleren van een stukje choreografie. Ook hierbij kunnen we een spetterende afsluiting doen voor publiek. 

 

Graag denken wij met jullie mee over jullie project of workshop. Het is mogelijk dat we telefonisch contact hebben of samen komen om mee te helpen in het creatieve proces. Neem gerust vrijblijvend contact op met Anouk via 06-50833034 of stuur een e-mail naar Anouk@danceinnovation.nl.

Contact opnemen? Klik hier!

Facebook

Instagram