Dance Innovation Crew

Gelijk aanmelden! 

2021-2022

Dit seizoen hebben we 3 crews op ons rooster staan. Hoe we de verdeling precies gaan maken ligt ook aan het aantal aanmeldingen voor de auditie en kinderen die uit eindelijk door gaan. De auditie gaat plaats vinden op: maandag 30 augustus 
Alle kinderen in de leeftijd 7 tot 13 jaar mogen auditie komen doen op maandag in De Lier van 18u tot 19u. 
Alle leerlingen in de leeftijd 14 jaar en ouder mogen auditie komen doen op maandag in 's-Gravenzande van 20.00u - 21.15u.  Dance Innovation Crew is voor getalenteerde leerlingen die graag wat meer willen halen uit hun dans 'carrière', die graag nog harder willen werken als in de normale danslessen, doorzettingsvermogen hebben en houden van optreden.  De Crews gaan optreden als er optredens zijn zoals bijvoorbeeld op de braderie, evenementen, of andere optredens die om de hoek komen kijken. Gedurende corona periode zullen we proberen om zo veel mogelijk alternatieve vormen van optreden en exposure te gaan realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van videoclips. 

 

Minimale eis voor de Crew Teens en Crew Kids: - Bij de kids crew 1 + 2: De leerling moet minimaal 1 extra reguliere dansles volgen bij Dance Innovation: Een technische dansles zoals klassiek Ballet of Modern of de leerling moet al minimaal 2 jaar een technische dansstijl gevolgd hebben. Als dit het geval is dan mag het ook een andere dansles zijn naar keuze.
- Bij de Crew Teens: De leerling moet minimaal 1 extra reguliere dansles volgen bij Dance Innovation: Een technische dansles zoals klassiek ballet of modern. Of de leerling moet al minimaal 2 jaar een technische dansstijl gevolgd hebben. Als dit het geval is dan mag het ook een andere dansles zijn naar keuze.
- Tijdens de trainingen moet de leerling altijd aanwezig zijn.
- Beschikbaar zijn voor optredens en wedstrijden in het weekend.
- Er moeten minimaal 10 leerlingen in de crew terecht komen.
- Leerlingen van al onze locaties zijn welkom. Ook niet-leden mogen auditie doen.

In onderstaande links kunt u de crews van afgelopen seizoen bewonderen: Kids crew: https://vimeo.com/576748238 Crew teens: https://vimeo.com/566736642  

 

Informatie: 

Lestijden: 
Kids Crew 1
Maandag | De Lier | Jilly
18.00u - 19.00u 

 

Crew Teens

Maandag | 's-Gravenzande | Regina

20.00u - 21.15u (75 min)  

Kids Crew 2
Donderdag | De Lier | Jamie
16.00u - 17.00u 

 

Ben je geïnteresseerd? Klik HIER! om gelijk een mailtje te sturen dat je mee wilt doen! 

Facebook

Instagram