Het Team

Anouk Nederpel

Eigenaresse

Al bijna 15 jaar geef ik danslessen aan kinderen in verschillende leeftijden. Op o.a. basisscholen, kinderopvang en inmiddels al 10 jaar op mijn eigen dansschool Dance Innovation. Kinderen komen op een hele trouwe basis naar de danslessen en het is heel erg leuk om ze wekelijks te zien groeien en bloeien. Dat is altijd mijn grootste drijfveer geweest om te blijven doen wat ik doe. Ik krijg zoveel enthousiasme en warmte terug. Inspiratie krijg ik van alle leden, docenten, de lessen, de activiteiten, het publiek en nog veel meer. De dansschool heeft als visie om zoveel mogelijk persoonlijk te zijn met de leden, samen met de andere docenten onze passie voor dans over te brengen op de leden en om vooral met veel plezier en levensenergie te genieten!

Rosanne Schoenmaker

Dansdocent Kidsdance, Streetdance en Urban

Mijn naam is Rosanne Schoenmaker en ik ben 21 jaar. 
Ik begon met dansen toen ik 4 jaar was. Jazz-Ballet was de eerste dansstijl die ik leerde. Toen Dance Innovation werd geopend in De Lier, ging ik gelijk op Streetdance bij Juf Anouk. Modern en Ballet kwamen daarbij, later de Crew en nog veel andere lessen en dansstijlen!

Ik heb dus in 10 jaar tijd heel veel leuke lessen gehad bij o.a. Dance Innovation en heel veel geleerd van verschillende docenten.


Toen ik 9 jaar was, mocht ik juf Anouk helpen in de danslessen. Dat begon met een warming-upje en dat werd steeds meer en meer.

 

Ik geef nu al een aantal jaar mijn eigen lessen en dat vind ik super leuk! Dansen is vanaf kleins af aan al mijn passie en ik doe het  nog elke dag met heel veel plezier. Ook kan ik echt mijn energie kwijt in de lessen. Ik vind het super leuk om het plezier en de energie van de leerlingen te zien in de lessen, dat maakt het lesgeven voor mij zo leuk! Ervoor zorgen dat jij met een glimlach naar huis gaat, daar word ik vrolijk van!

 

Kom jij binnenkort gezellig dansen op woensdag?

Roxy Wennekers

Dansdocent MODERN

Mijn naam is Roxy en ik ben afgestuurd aan het Nova Danscollege als Allround Dancer in Haarlem.

 

Na deze opleiding ben ik met veel plezier danslessen gaan geven bij Dance Innovation. Hier dans ik zelf al vanaf mijn 15de en vind het super leuk dat ik hier een mooie kans kreeg om mijn passie voor dans aan de lieve leerlingen over te dragen.

 

Komend seizoen ga ik op donderdag twee modern lessen geven en ik hoop je graag te zien in mijn les!

 

Jilly Knol

Dansdocent Klassiek Ballet, Crew Kids, Modern, Streetdance

Hoi iedereen, Mijn naam is Jilly Knol en ik ben afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts als allround danseres. Sindsdien werk ik in het binnen en buitenland (o.a China,Istanbul,Frankrijk,

Duitsland,Curaçao, Aruba, Engeland) als uitvoerend danseres en ook als docent. Ik wil graag mijn passie en plezier voor dans doorgeven aan mijn leerlingen. Hun dans laten ervaren hoe ik dat zelf ervaar voor mij is er namelijk niks mooiers!

Regina Ripson

Dansdocent modern en urban

Hi lieve leerlingen! Mijn naam is Regina Ripson.  Al 5 jaar geef ik les bij Dance Innovation met heel veel plezier! 

 

 

In 2009 ben ik afgestudeerd aan het Albeda Dans College. Naast dat ik meteen ben begonnen met lesgeven, heb ik ook in veel shows mogen dansen: zoals bij de Toppers in de Arena en de Voice of Holland. Ik heb ook door Nederland en België getourd met Frans Bauer.

 

 De passie die ik heb en plezier dat ik ervaar wil ik dan ook graag meegeven aan mijn leerlingen.

Kiki

Dansdocent Urban

Mijn naam is Kiki van der Valk en ik ben 23 jaar. Sinds mijn 7e dans ik al bij Dance Innovation, waarvan ik de laatste 6 jaar ook Urban Docent ben.

 

Ik geniet ervan om mijn passie over te brengen aan mijn leerlingen.

 

In mijn lessen vind ik het belangrijk om veel afwisseling te creëren maar ook heel veel gezelligheid te hebben.

 

Hopelijk zie ik je snel in één van mijn lessen!

Andrea

Dansdocent Kidsdance, Streetdance & Urban
Mijn naam is Andrea. Ik ben begonnen met streetdance lessen toen ik vier jaar oud was en heb sinds toen altijd een grote passie gehouden voor dans. In de tussentijd ben ik veel verschillende dansstijlen gaan uitbreiden en uitgegroeid tot een all-round danseres en docente. 
 
 
Ik ben begonnen met lesgeven vanaf mijn 16e en werk momenteel als full-time dans docente. Ik heb nog steeds even veel plezier in het vak als toen ik er net mee begon. Dit is dan ook wat ik probeer mee te geven in mijn lessen: plezier en groei in dans maar ook persoonlijke groei en een leuke plek om helemaal vrij jezelf te kunnen zijn! 

Shanna

Dansdocent Kidsdance, Klassiek ballet, peuter & kleuter dans, Show/Musical/jazz, dancemix & crew

Lieve dansers,
dansen is mijn passie en dat is het altijd al geweest. Mijn naam is Shanna en ik heb vanaf kleins af aan gezegd dat ik danseres zou worden, kijk mij nu eens staan.

De dansopleiding afgerond in Haarlem en gedanst in NYC op Broadway. Hierna ben ik gaan lesgeven op verschillende dansscholen door heel Nederland en zo dus ook bij Dance Innovation. 

In mijn lessen zal je veel techniek tegen komen maar vooral ook heel veel lol en plezier!

 

Zie ik je binnenkort in één van mijn lessen? Dan dansen we samen en hebben we plezier! 

Michelle

Dansdocent Urban

Hallo daar! Ik ben Michelle en al sinds mijn 5e zit ik op dansles bij Dance Innovation.

 

In deze jaren heb ik ontdekt dat dansen voor mij echt een uitlaatklep is en is het mijn grootste passie geworden! 

Dankzij het proberen van verschillende dansstijlen heb ik super veel geleerd en veel ervaring op kunnen doen. 

Nu mag ik zelf dansles gaan geven, waarin ik mijn creativiteit en kennis met de leerlingen kan gaan delen! 

Elske

Dansdocent Klassiek ballet

Toen ik op mijn zevende mijn eerste balletles kreeg wist ik al dat dansen mijn passie was! Op mijn zestiende kwam dan ook mijn grootste wens in vervulling en werd ik aangenomen bij de dansacademie van Lucia Marthas in Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring op mogen doen in het werkveld door de vele stages die we kregen en heb ik gedanst bij verschillende tv shows waaronder: de Postcode loterijshow, Monte Carlo, Telekids, Now or Never, de Soundmixshow, en de Sterrenplaybackshow en bij verschillende artiesten, evenementen en producties zoals: Lee Towers, Jody Bernal, Frans Bauer, Julio Iglesias jr, megafestatie, Aida de Opera, de Tijdaffaire en Assepoester.

 

Na 5 jaar als freelancer werkzaam te zijn geweest ben ik me meer gaan focussen op het lesgeven, en merkte ik hoe heerlijk het is om mijn dansplezier over te brengen aan mijn leerlingen! Al 12 jaar werk ik met veel plezier als dansdocente en ik geef o.a. Klassiek ballet, Show musical, Streetdance, Hip Hop, High heel Class en selectie. Bij Dance Innovation mag ik nu op zaterdag met de jongste ballerina’s aan de slag en daar heb ik super veel zin in! Het is zo leuk om de leerlingen te zien groeien door de jaren heen en om ze te zien genieten van alle danspasjes en te zien toeleven leven naar de spetterende voorstelling!

Elly

dansdocent Kidsdance, streetdance, urban & Sport en balans

Hallo allemaal! Mijn naam is Elly en dansen is altijd een rode draad geweest in mijn leven van vreugde, plezier, ontspanning en verbinding! 

Mijn drie grote passies in het leven zijn dansen, reizen en schrijven.

Na 7 jaar als stewardess gewerkt te hebben en veel te hebben gereisd, is het nu tijd om meer ruimte te geven aan mijn passie voor dansen en dit te delen! 

 

Ik ben heel blij om dat bij zo’n warme, verbindende en leuke dansschool als Dance Innovation te gaan doen.

Ik gun namelijk iedereen het hartsplezier dat dansen geeft; lekker swingen en bewegen op de leukste beats! Wie wil dat nou niet?

Wil je een keer een les van een van deze docenten proberen? Bekijk via de knop hieronder het lesrooster.