Het Team

Anouk Nederpel

Eigenaresse

Al bijna 15 jaar geef ik danslessen aan kinderen in verschillende leeftijden. Op o.a. basisscholen, kinderopvang en inmiddels al 10 jaar op mijn eigen dansschool Dance Innovation. Kinderen komen op een hele trouwe basis naar de danslessen en het is heel erg leuk om ze wekelijks te zien groeien en bloeien. Dat is altijd mijn grootste drijfveer geweest om te blijven doen wat ik doe. Ik krijg zoveel enthousiasme en warmte terug. Inspiratie krijg ik van alle leden, docenten, de lessen, de activiteiten, het publiek en nog veel meer. De dansschool heeft als visie om zoveel mogelijk persoonlijk te zijn met de leden, samen met de andere docenten onze passie voor dans over te brengen op de leden en om vooral met veel plezier en levensenergie te genieten!

Rosanne Schoenmaker

Dansdocent Kidsdance, Streetdance en Urban

Mijn naam is Rosanne Schoenmaker en ik ben 18 jaar. Ik begon met dansen toen ik 4 jaar was. Jazz-Ballet was de eerste dansstijl die ik leerde. Toen Dance Innovation werd geopend in De Lier, ging ik gelijk op Streetdance bij Juf Anouk. Modern en Ballet kwamen daarbij, later de Crew en nog veel andere lessen en dansstijlen! Ik heb dus in 10 jaar tijd heel veel leuke lessen gehad bij Dance Innovation en heel veel geleerd van verschillende docenten. Toen ik 9 jaar was, mocht ik juf Anouk helpen in de danslessen. Dat begon met een warming-upje en dat werd steeds meer en meer. Ik heb nu sinds 1 jaar mijn eigen lessen in Poeldijk en dat vind ik super leuk! Ook geef ik met heel veel plezier les samen met juf Anouk en juf Kiki in De Lier ! Dansen is vanaf kleins af aan al mijn passie en ik doe het nog elke dag met heel veel plezier. Ook kan ik echt mijn energie kwijt in de lessen. Ik vind het een super leuk om het plezier en de energie van de leerlingen te zien in de lessen, dat maakt het lesgeven voor mij zo leuk! Kom jij binnenkort gezellig dansen in 1 van mijn lessen ?

Roxy Wennekers

Dansdocent Kids ballet, Klassiek Ballet, Urban, Gladiator Workouts, Peuterdans en ondersteuning administratie

Klassiek ballet, de basis voor iedere danser! Ballet is voor alle leeftijden een goede sport om motoriek en flexibiliteit te stimuleren. Ook besteden we veel aandacht aan jouw houding, souplesse en presentatie. In de klassieke balletlessen ga je leren hoe je je benen en voeten goed kunt strekken, uitdraaien en je doet spierversterkende oefeningen. Zo wordt het dansen veel makkelijker! Vanaf ongeveer 12 jaar kunnen leerlingen leren dansen op spitzen.

Jilly Knol

Dansdocent Klassiek Ballet, Crew Kids, Modern, Streetdance

Hoi iedereen, Mijn naam is Jilly Knol en ik ben afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts als allround danseres. Sindsdien werk ik in het binnen en buitenland (o.a China,Istanbul,Frankrijk,

Duitsland,Curaçao, Aruba, Engeland) als uitvoerend danseres en ook als docent. Ik wil graag mijn passie en plezier voor dans doorgeven aan mijn leerlingen. Hun dans laten ervaren hoe ik dat zelf ervaar voor mij is er namelijk niks mooiers!

Regina Ripson

Dansdocent Urban, Crew

Hallo allemaal! Mijn naam is Regina Ripson. Ik ben 26 jaar oud waarvan ik al 23 jaar dans. Op mijn 16e heb ik geauditeerd bij “Lucia Marthas performing arts” in Amsterdam waar ik voor een half jaar op school heb gezeten. Daarna heb ik 3,5 jaar de opleiding in Rotterdam afgerond op “Albeda dans college”. Nu ben ik 6 jaar uitvoerend danseres en heb ik meerdere leuke ervaringen mogen opdoen. (o.a. The Voice of Holland, De Toppers in Concert & de tour met Frans Bauer in Concert) Deze ervaringen wil ik graag meegeven aan mijn leerlingen bij “Dance Innovation”.

Kiki

Dansdocent

Andrea

Dansdocent

 

Shanna

Dansdocent

Wil je een keer een les van een van deze docenten proberen? Bekijk via de knop hieronder het lesrooster.