Let’s dance ouderen avond!

Dansschool Dance Innovation heeft iets speciaals voor onze ouderen in de omgeving! We willen graag een beetje plezier en passie brengen met onze interactieve dansvoorstelling – een avond vol dans, verbinding en plezier.


Tijdens deze interactieve dansvoorstelling nemen we je mee in een avond vol dansplezier op verschillende niveau’s en mogelijkheden. Het publiek kan niet alleen genieten van onze dansschool, maar krijgen ook de kans om zelf de dansvloer te betreden, als ze dat willen. Of deel te nemen aan de stoelendans.

De muziek zal verschillen van oude bekende tot aan nieuwe muziek. We willen jong en oud verbinden, de magie van dans delen en een glimlach toveren op ieders gezicht en dat gewoon lekker dichtbij huis!

Is jouw opa of oma toe aan een leuk avondje uit? Zit je buurvrouw vaak alleen thuis? Laat ze weten dat we dit organiseren!


Ticket:

Wees welkom en haal een gratis ticket op in De Lier bij ‘t Anker of reserveer een plaats door een mail te versturen
naar administratie@danceinnovation.nl a

dministratie@danceinnovation.nl

Datum: 26-1-2024 
Tijdstip: Inloop om 19.00u, start om 19.30u, eindtijd +/- 21.00u
Locatie: ‘t Anker, De Lier

In samenwerking met: Vitis welzijn en Westland Cultuurweb


P.s. Dance Innovation hoopt, wanneer deze avond een succes is, deze voorstellingen in meerdere dorpskernen te kunnen organiseren en hopelijk kunnen we ook langs bij de verzorgingstehuizen!