We starten het jaar met de minishows in De Rank!

Dansshows Dance Innovation in De Lier

We starten het jaar met extra optredens: de minishows! 

We gaan het nieuwe jaar creatief inluiden met onze swingende mini-voorstellingen op 20, 21 en 22 januari in evenementen locatie “De Rank” in de Lier. We gaan jullie meenemen in twee interactieve verhalen, “Move your body” en “Tell me a story”, die wij gaan onderbouwen met onze verschillende dansstijlen. 

De afgelopen jaren hebben jullie veel minder kunnen genieten van de creativiteit en het talent van jullie kinderen op het podium. Terug in de tijd kunnen wij niet maar extra optredens inplannen om jullie de kans te bieden om alsnog te komen genieten kan wél. Normaliter hebben wij één grote show voor de zomervakantie maar dit jaar pakken wij het anders aan. Wij starten voor het eerst met mini-shows in januari. Dit biedt onze leerlingen een extra kans om gepassioneerd bezig te zijn, plezier vóór- en achter de schermen te beleven en creatieve herinneringen te maken. Zo blijft dansen bij Dance Innovation een feestje voor allen!

De dansshow ‘Move your Body’ zal plaatsvinden op:
vrijdag 20 januari om 19:00u
zaterdag 21 januari om 14:30u
zondag 22 januari om 11:00u en 14:30u 

De dansshow ‘Tell me a story’ zal plaatsvinden op:
vrijdag 20 januari om 11:00u
zaterdag 21 januari om 19:30u

Alle shows  voorstellingen duren één uur. Zien wij jou daar?

Bestel je kaarten via de LedenApp of log in op de website www.danceinnovation.nl/inloggen. Als je inlogt op je account kan je kiezen voor het kopje ‘voorstellingen’.