Speciale dansshow voor Jade & het Prinses Maxima Centrum

Show voor Jade

Aankondiging!
Dansshow voor Jade
& het Prinses Maxima Centrum

19 februari organiseert Dansstudio Dance Innovation wel hele bijzondere dansshows. Namelijk speciaal voor Jade Kops. 
Jade danst al bij de dansschool vanaf dat zij een klein meisje was en heeft helaas te maken met de ziekte kanker. Deze ziekte laat haar helaas nog niet los en daarom hebben we besloten om voor haar deze speciale dansshow te organiseren!

Dit zodat we haar een hart onder de riem kunnen steken maar ook om geld in te kunnen zamelen voor het Prinses Maxima Centrum, en we op deze manier een bijdrage kunnen doen voor alle kinderen in Nederland die met deze verschrikkelijke ziekte te maken hebben.

Wil jij ook een bijdrage leveren? Dat kan! 
Koop een kaartje voor deze dansshows en bepaal zelf de prijs van je kaartje (vanaf 10 euro) of doneer geld op onze actiepagina. Op deze manier organiseren we voor Jade hopelijk een onvergetelijke middag die in het teken staat van haar passie: Dansen én dragen we samen bij aan het goede doel.

Voorstelling is op 19 februari in De Theaterloods in Naaldwijk. Onze dank is groot voor de tegemoetkoming van De Theaterloods om vrijblijvend gebruik te mogen maken van de fantastische locatie. Deze hartelijke gift inspireert ons en hopelijk ook jullie om onderdeel te worden van deze speciale voorstelling. 

De twee shows zullen plaatsvinden om:

Show 1: 13.00u 
Show 2: 15.00u 

Wil jij een kaartje reserveren voor de voorstelling? Stuur dan een mailtje naar administratie@danceinnovation.nl. 
Je ontvangt na het reserveren meer informatie over de voorstelling en de betaling.

Wil je heel graag bijdragen maar lukt het je niet om aanwezig te zijn bij de voorstelling? Super fijn! Doe dan een donatie op de actiepagina van Dance Innovation, zodat we op 19 februari een heel mooi bedrag kunnen schenken aan het Prinses Maxima Centrum. 

P.S.: Wil je als bedrijf een groter bedrag doneren of iets anders sponsoren? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar Anouk@danceinnovation.nl