Activiteiten dansschool

Kinderfeestje

dansfeestjes westland

Ben je jarig? Ben je opzoek naar een origineel kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jouw swingende kinderfeestje kan georganiseerd worden in één van de danszalen van Dance Innovation: locatie de Lier, Poeldijk of ‘s-Gravenzande. Dit zal plaatsvinden op een woensdag- of zaterdagmiddag, waarin de tijden nader te bepalen zijn. Wij zorgen voor een gezellige tafel met limonade en lekkernijen.

Wat gaan we doen?
We werken aan een dans op je favoriete liedje naar keuze. Daarna zorgen we voor een bijpassend kostuum met daaropvolgend glitter en glam: je haren en make-up worden ook gedaan. Op deze manier werken wij naar een fantastisch eindresultaat toe die wij in een spetterend optreden laten zien aan ouders/verzorgers aan het einde van het kinderfeestje. De dans kan worden gemaakt in jouw favoriete dansstijl: ballet, kidsdance of streetdance. Heb je een ander verzoek? Wij denken graag met je mee! 

 

Alles op een rijtje voor de ouders: 

 

 • minimaal 7 en maximaal 15 kinderen
 • 2,5 uur lang een totaal georganiseerd feestje
 • Choreografie/dansje aanleren 
 • Cadeautjes uitpakken met een leuk spel 
 • voldoende limonade en snacks 
 • een gezellig versierde zaal
 • muziek en dansspiegels
 • kostuums en make-up
 • een speciaal danscadeautje voor de jarige
 • Optreden voor de ouders die de kinderen komen ophalen 
 • Kosten voor 2,5 uur: €175 
 • Aantal kinderen: minimaal 7 en maximaal 15 kinderen

Extra bij te boeken voor €25 (in totaal): cadeautjes uitpakken in een dansspel, dit neemt een half uur in beslag.

Onderwijs projecten

Dance Innovation is in te zetten voor projecten op de buitenschoolse opvang, basisonderwijs, voortgezet onderwijs of op het kinderdagverblijf.
Ieder project maken we op maat en is aan te passen naar jullie wensen.

Hieronder een aantal mogelijkheden: Alle groepen

1x 45 minuten of 1x 60 minuten – In deze les kunnen we de klas kennis laten maken met dans op een laagdrempelige manier die voor ieder kind leuk op te pakken is. Wij geven een gezellige dansles waarin de kinderen op muziek van nu een happy feeling zullen krijgen!

 

Kids on the move – Groep 1 en 2 – Incl. Eindpresentatie
4x 45 minuten – Kids On The Move is een stoere lessenreeks voor het jongere kind. We kunnen meer de verdieping in en dansen op muziek van nu, werken aan coordinatie, ritme en doen leuke dansjes. Ook word er veel gewerkt met verbeelding en eigen fantasie. Heel graag geeft de docent samen met de kinderen een spetterend optreden tijdens de laatste les.

 

Dance, Dance, Dance – Groep 3,4,5,6,7,8 – Incl. Eindpresentatie
4x 60 minuten – Dance Dance Dance is een stoere lessenreeks voor leerlingen op de basisschool. 4 weken lang gaan de leerlingen van deze cursus lekker dansen. Tijdens de les word er gewerkt aan coordinatie, motoriek, houding en uitstraling. Ook gaat de groep werken aan een choreografie

Dansen & educatie

Dance Innovation kan ingezet worden bij jullie op school!
We zijn bezig met het ontwikkelen van een aantal verschillende educatie pakketen. Hierover binnenkort meer informatie op deze pagina.

Westlandse scholen:

Dance Innovation is ook in te zetten voor Kunstkracht 10. Dit is een leerlijn ontwikkeld door Westland Cultuurweb. De dansschool is hierbij aan gesloten en kan hiervoor worden benaderd. Bent u hiermee nog niet bekend? Stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl

Informatie Kunstkracht 10

Kunstkracht 10 bestaat uit lessen cultuureducatie in een doorlopende leerlijn. De lessen zijn opgebouwd vanuit het ‘Winchester educatie model’. De lessen zijn gericht op de ontwikkeling van de creativiteit; op verbeeldingskracht, nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen, discipline (kennis en vaardigheden) en samenwerking. Kinderen leren creëren, tonen en reflecteren.
Op dit moment zijn (een deel van de lessen van) dans, theater en muziek voor groep 1 t/m 8 beschikbaar. In deze lessen wordt met name aandacht besteed aan actieve kunstbeoefening. Voor meer informatie zie https://www.westlandcultuurweb.nl/onderwijs/Kunstkracht-10-informatie/