Dance Innovation Crew

Dit seizoen hebben we 3 Crews op het rooster staan. Iedere leerling mag auditie komen doen voor de Crew. Ook de Crewleden van afgelopen seizoen worden gevraagd opnieuw auditie te doen. We willen iedereen een eerlijke kans bieden om zich te laten zien tijdens de auditie. 

De crew auditie voor het nieuwe seizoen:

Onze twee Crews hebben zich tijdens de voorstelling weer van hun beste kant laten zien! Ben je enthousiast geworden en zou je ook graag in de Crew willen? Dat kan!!

Op zaterdag 26 augustus van 13.00 tot 14.30u is de auditie voor de Crews.

Iedereen die graag in de Crew zou willen is welkom bij de auditie. Ook de huidige Crew-leden worden ook gevraagd opnieuw auditie te komen doen.

We zullen volgend seizoen maar liefst 3 crews krijgen!! De leerlingen die auditie komen doen, kunnen worden ingedeeld in één van de drie Crews. Crew 1, zal gegeven worden door juf Shanna op woensdag op de locatie in ‘s-Gravenzande. Crew 2 zal ook gegeven worden door juf Shanna op donderdag op de locatie in De Lier. En Crew 3 zal gegeven worden door juf Jilly op maandag op de locatie in De Lier. Met het indelen van de Crews zal rekening worden gehouden met niveau en leeftijd.


EXTRA AUDITIE VOOR DE JONGE KIDS: 

We organiseren speciaal voor de wat jongere leerlingen in de leeftijd 7 t/m 10 jaar een extra auditie. We zullen dit ‘spelenderwijs’ relaxed en laagdrempelig insteken met juf Shanna a.s. woensdag in ‘s-Gravenzande.

Wil je hierbij zijn? Meld je dan snel aan voor een super leuke (gratis) auditie les a.s. woensdag!


Wanneer: Woensdag 30 augustus van 17u tot 18u

Waar: ’s-Gravenzande, Obrechtlaan 12 in onze dansstudio in basisschool Blink

Aanmelden: Meld je aan via Anouk@danceinnovation.nl


De kinderen die zich hiervoor aanmelden zullen na deze les bericht krijgen of ze elke week op woensdag in de crew mogen komen dansen. Onze crew groepen hebben extreem gemotiveerde en enthousiaste leerlingen en met deze groepen doen we vele extra’s zoals; een clip opnemen, extra veel leuke optredens in de verschillende dorpskernen, wedstrijd meedansen en extra’s in onze eindvoorstelling. Let’s do some dancing and smile!


Wat houdt het precies in?

Dance Innovation Crew is voor getalenteerde leerlingen die graag wat meer willen halen uit hun dans ‘carrière’, die graag nog harder willen werken als in de normale danslessen, doorzettingsvermogen hebben en houden van optreden.  De Crews gaan optreden als er optredens zijn zoals bijvoorbeeld op de braderie, evenementen, of andere optredens die om de hoek komen kijken. Ook zullen ze een videoclip gaan opnemen en dansen ze veel mee in onze voorstellingen.

 

Minimale eis voor alle crews:

– De leerling moet minimaal 1 extra reguliere dansles volgen bij Dance Innovation: Een technische dansles zoals klassiek Ballet of Modern of de leerling moet al minimaal 2 jaar een technische dansstijl gevolgd hebben. Als dit het geval is dan mag het ook een andere dansles zijn naar keuze. Met uitzondering van de kids crew (7 tm 10 jaar) op woensdag, 1 extra reguliere les naar keuze is wel verplicht.

– De leerling is gemotiveerd en voornemens om alle lessen aanwezig te zijn. 

– De leerling is beschikbaar voor optredens en wedstrijden in het weekend.

– Er moeten minimaal 10 leerlingen in de crew terecht komen om te kunnen starten.

– Leerlingen van al onze locaties zijn welkom. Ook niet-leden mogen auditie doen.

Informatie verschillende crews:

Lestijd CREW 1 

Maandag 18.00u – 19.00u 

Locatie: De Lier 

Docent: Jilly

Crew 1 SEIZOEN 2020-2021

Lestijd Crew 2

Donderdag 19.15u – 20.15u 

Locatie: De Lier 

Docent: juf Shanna

Crew 2 SEIZOEN 2021-2022

Lestijd KIDS CREW

Woensdag 17.00u – 18.00u Locatie: ‘s-Gravenzande

Docent: Juf Shanna

kidscrew SEIZOEN 2020-2021

Wil je meedoen?

Ben je geïnteresseerd? Klik HIER om een mailtje te sturen dat je mee wilt doen. Of stuur in het onderstaande formulier dat je mee wilt doen.