Voorstellingen

2021

Op 26 en 27 juni dansen wij met de leerlingen 5 voorstellingen in De Theaterloods in Naaldwijk. De voorstelling heet ONE WORLD en gaat over een mooie wereld. Hoe ziet die er uit? Samen met de leerlingen hebben we het hier over gehad in de lessen en zijn de thema's voor de voorstelling bedacht. In samenwerking met Perry van Preppy Productions realiseren we dat de ouders op de dag zelf nog een link thuis gestuurd hebben gekregen en ze samen met opa, oma en de leerling de voorstelling terug kunnen kijken.

2020

2020

Helaas hebben we onze voorstelling vanwege de maatregelen vanuit de overheid moeten annuleren. Op 27 en 28 juni 2020 organiseert Dance Innovation voor het 10e jaar een eindvoorstelling. Een jubileum dus, dat word één groot feest. Zet het in je agenda en zorg dat je er bij bent! In het Westland Theater de Naald ter Naaldwijk.

2019

Op 22 en 23 juni 2019 heeft de eindvoorstelling 'Dancing is Magic' plaats gevonden in De Naald. Bekijk video op: https://vimeo.com/danceinnovation

2018

Op 23 en 24 juni 2018 heeft de eindvoorstelling Smombie plaats gevonden!

2017

Op 24 en 25 juni 2017 heeft de eindvoorstelling de Wensboom plaatsgevonden in Westland Theater de Naald.
Kijk voor de film van de voorstelling op https://vimeo.com/224156028

2016

2015

2014

De naam van de voorstelling luidt: ‘Het Stadsmysterie. Het verhaal gaat over een burgemeester en zijn stad. De stad gaat mee doen aan een wedstrijd, een dancebattle. De muziek voor de choreografie wordt echter gestolen. De burgemeester schakelt een detective bureau in om hem te helpen de muziek zo snel mogelijk terug te vinden. Tijdens de voorstelling nemen we het publiek mee door verschillende delen van de stad en hopen we dat de detectives zo snel mogelijk de daders te pakken kunnen krijgen! De voorstelling is inmiddels geweest en was weer geslaagd!

2013

Voorstelling: 'Het Danshuis' Op 22 en 23 juni 2013 heeft Dansschool Dance Innovation voor de 3e keer een gave dansvoorstelling neergezet in Theater Aan de Schie in Schiedam. Het was weer een groot succes! De dansvoorstelling heette Het Danshuis. Bedankt weer alle vrijwilligers, docenten en leerlingen, jullie waren fantastisch! Op naar volgend jaar! 🙂
Op zaterdag 23 juni vond in het Theater Aan de Schie te Schiedam de dansvoorstelling getiteld “Op een onbewoond eiland” plaats. In twee uitverkochte voorstellingen hebben de 300 leerlingen, afkomstig uit De Lier en ’s- Gravenzande, in een spetterende show laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. De danslesssen gegeven door Anouk Nederpel en haar dansdocenten. De dansstijlen die het enthousiaste publiek voorgeschoteld kreeg, warenStreetdance, Breakdance, Klassiek ballet, Show/musical/ zang, Zumba, Moderne dans, Kidsdance en peuterdans. Dansend werden wij meegenomen op een tocht ” Op jacht naar de schat” die ons voerde van “het strand” naar “ diep in de zee” langs de “piraten” en door de “jungle” eindigend in een “tropisch feest”. Zeker dankzij de hulpjuffen en hulpouders verliepen de shows op rolletjes. Ook het personeel van het theater heeft mede bijgedragen aan het succes van deze shows.