Free Flow

Free your mind, find your soul

Vrije dansavond

De vorige edities waren zo fijn! Dat er weer een nieuwe datum bekend is. Vrijdag 27 januari organiseren we weer een vrije dansavond in de dansstudio in De Lier.  Het dansen is gericht op de verbinding voelen met jezelf. Anouk neemt je in het begin mee in een begeleide meditatie en visualisatie om zo goed mogelijk in ons lichaam te kunnen zakken en contact te maken met ons Zelf. Vanuit daar gaan we langzaam de dansvloer verkennen onder de muzikale begeleiding van DJ Melvin Tas. 

Uit het hoofd, en in het hart..

Misschien ervaar je een druk hoofd en weet je soms niet hoe je al die gedachten tot stilstand kan brengen. Door middel van beweging en de intentie waarmee we dat op deze avond doen kan je meer in contact komt met jezelf en je lichaam. Hierdoor ga je meer verbinding ervaren en meer flow. Er is geen goed of fout hierin, jij bent helemaal goed zoals je bent. In 2,5 uur tijd ervaar je hoe het is om even los te laten van alle gedachten en om met plezier  in verbinding met gelijkgestemde een leuke avond te ervaren! Het leven te vieren met alles wat er is! 

Een aantal belangrijke punten...

We creëren met elkaar een veilige setting om echt de reis met onszelf aan te kunnen gaan en dat doen we door deze avond ons te houden aan een aantal regels. We dansen deze avond op blote voeten om ons goed te kunnen verbinden met moeder aarde, het is echt een momentje voor jezelf en daarbij is het belangrijk om geen afleiding van buitenaf te hebben dus de mobiele telefoons zijn op vliegtuigstand in onze tassen en niet in de ruimte. In de danszaal praten we niet met elkaar en hebben we respect voor elkaars ruimte en grenzen. Er worden geen verruimende middelen gebruikt zoals bijvoorbeeld alcohol. 

Praktische informatie

✦ Datum en tijd: 27 januari 19.00u tot +/- 22.15u

✦ Inloop van 19.00u – 19.15u

✦ Kosten: €17,50,-

✦ Thee en snacks inclusief

✦ Adres: Achterlaantje 10 in De Lier

✦ Aanmelden: klik op de button hier beneden om gelijk je kaartje online te kopen. 

'The fastest way to get the mind still, is to move the body'
- Gabrielle Roth

Voor in de agenda!

De volgende edities van de vrije dansavonden: 

✦ Vrijdag 27 januari 

✦ Vrijdag 24 maart  

✦ Vrijdag 21 april  

✦ Vrijdag 16 juni